Casio lansează camera specială pentru selfie Exilim MR1 "Kawaii Selfie"

Autor:  | Publicat în:  Casio 760 ori
<b>Casio lansează camera specială pentru selfie Exilim MR1 "Kawaii Selfie"</b>Moda terminalelor pentru selfie-uri nu putea fi ignorată de către Casio, care a anunțat astăzi un device numit Exilim MR1 "Kawaii Selfie". Acest model este o cameră selfie, cu un design interesant, ce amintește de telefoanele anilor 90. &nbsp;...

Moda terminalelor pentru selfie-uri nu putea fi ignorată de către Casio, care a anunțat astăzi un device numit Exilim MR1 "Kawaii Selfie". Acest model este o cameră selfie, cu un design interesant, ce amintește de telefoanele anilor 90.

Aceasta nu e prima încercare Casio de a se remarcă pe piața de aparate selfie, ei lansând relativ recent și modelul EX-TR50, la un preț exagerat. Nici noul venit Exilim MR1 nu e chiar ieftin, el având prețul de 330 de dolari. Acest model e dotat cu un senzor de 14 megapixeli și o oglindă de mari dimensiuni în mijlocul camerei, pentru a vă permite să vă aranjați părul și postura înainte de a face un selfie.

Casio lansează camera specială pentru selfie Exilim MR1 "Kawaii Selfie"

Camera are deschiderea F/5.0, nu prea impresionantă pentru un produs de acest tip. Exilim MR1 vine și cu software special, care va permite să înlăturați ridurile și defectele faciale, iar alte funcții includ captura video și playback, WiFi și suport pentru carduri microSDXC. La bord se mai afla o baterie de 700 mAh, care ar trebui să vă permită să realizați cam 230 de fotografii și să capturați 35 de minute de video Full HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×