Vivo X7 este fotografiat într-o carcasă de protecție; vedem totuși scanner-ul de amprente

1.136 ori
<b>Vivo X7 este fotografiat într-o carcasă de protecție; vedem totuși scanner-ul de amprente</b>Ultima zi din luna iunie se anunță a fi foarte agitată, fiind pregătite câteva lansări de smartphone-uri foarte interesante. Printre acestea avem noul terminal Pantech ce marchează revenirea producătorului pe piață, dar și modelul Vivo X7 ce ar putea sosi

Pentru data de 30 iunie sunt deja programate două evenimente de presă interesante în cadrul cărora sunt vor fi prezentate noi terminale mobile. Avem în primul rând noul smartphone Pantech ce marchează revenirea companiei pe piață, dar și modelele Vivo X7, respectiv Vivo X7 Plus.

Varianta standard a terminalului Vivo X7 ni se prezintă astăzi într-o fotografie reală, model al cărui design este ascuns de către o carcasă de protecție. Cu toate acestea, reușim să remarcăm plasarea butonului home ce ascunde scanner-ul de amprente, dar și câteva detalii de ordin software grație imaginii afișate pe dispozitiv în momentul realizării fotografiei.

De aici rezultă faptul că noul smartphone Vivo va rula sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop alături de interfața FunTouch OS 2.5.1. În același timp se menționează aici că procesorul aflat la bordul telefonului va fi nimeni altul decât Qualcomm Snapdragon 652 - un chip regăsit pe smartphone-urile upper mid-range. Alte dotări ale dispozitivului mai includ o cameră frontală de 16 megapixeli, un display de 5.2 inch și 4 GB memorie RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×