Vivo Xplay 7 apare sub formă de concept cu procesor Snapdragon 845 și display ce ocupă 100% din panoul frontal

1.436 ori
<b>Vivo Xplay 7 apare sub formă de concept cu procesor Snapdragon 845 și display ce ocupă 100% din panoul frontal</b>Trendul panourilor 18:9 le-a permis producătorilor de smartphone-uri să reducă serios muchiile din jurul display-urilor, obținându-se astfel un raport screen-to-body de peste 80% în majoritatea cazurilor. Cu toții dorim să vedem un telefon

Cu două luni rămase până la finalul acestui an putem spune că 2017 a fost caracterizat de trendul panourilor 18:9, modă pe care până și producătorii chinezi au adoptat-o pentru smartphone-urile din portofoliu. Am ajuns să avem în buzunar telefoane foarte compacte cu diagonale uriașe, produse ce se remarcă prin muchii cu adevărat subțiri în jurul display-urilor care ne conduc astfel mai aproape de maximul numit edge-to-edge.

Vivo Xplay 7

Visăm la asemenea telefoane pentru viitor și tot chinezii ne-ar putea oferi primii asemenea soluții. Chiar astăzi privim asupra unui concept pentru smartphone-ul Vivo Xplay 7, terminal cu dotări futuriste și un display ce ocupă un procent de 100% din suprafața panoului frontal.

Vivo Xplay 7

Materialele pe care le vedeți aici au fost postate pe Weibo și șansele ca produsul de față să debuteze sub această formă sunt extrem de mici pentru moment. Sursa menționează dotări precum procesorul Qualcomm Snapdragon 845, camera duală cu senzori Sony IMX401, stabilizare optică și zoom optic, dar și 8 GB RAM. 

Vedem și iconița unei amprente pe ecran, semn că cel puțin varianta concept aduce un asemenea scanner integrat sub display. E drept că produsul este foarte prezentabil, dar cum spuneam și mai sus, sunt mici șanse ca un asemenea telefon să ajungă curând pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×