Vivo Xplay7 este "telefonul cu de toate": ecran 4K, procesor Snapdragon 845 şi 10 GB RAM!

Autor:  | Publicat în:  Vivo 2.453 ori
<b>Vivo Xplay7 este "telefonul cu de toate": ecran 4K, procesor Snapdragon 845 şi 10 GB RAM!</b>Încă mai sunteţi uimiţi de telefoanele cu 8 GB RAM? Eu zic să nu mai fiţi, pentru că în curând vin cele cu 10 GB... Cel puţin aşa deducem din cea mai nouă scăpare legată de un viitor telefon Vivo. Numele său este Vivo Xplay7 şi plusează serios de tot la..

Încă mai sunteţi uimiţi de telefoanele cu 8 GB RAM? Eu zic să nu mai fiţi, pentru că în curând vin cele cu 10 GB... Cel puţin aşa deducem din cea mai nouă scăpare legată de un viitor telefon Vivo. Numele său este Vivo Xplay7 şi plusează serios de tot la dotări.

Am crede că e doar un concept la cât de SF sună unele dotări, dar am mai văzut Vivo spărgând gheaţa cu specificaţii high end. La urma urmei ei sunt cei care au inaugurat segmentul telefoanelor cu scanner de amprente integrat în panoul ecranului. De această dată prin intermediul lui Vivo Xplay7, luăm contact cu un terminal cu 10 GB RAM, ecran 4K şi procesor Snapdragon 845.

Specificatii Vivo Xplay7

Ştiu, pare puţin cam exagerat, de aici şi precauţia noastră cu privire la scăpări. E drept că numele acestui handset a mai apărut în scăpări în ultimele luni. Ecranul său va fi unul edge-to-edge, cu un screen to body ratio uriaş, de 92.9%. Ca şi Vivo X20 Plus UD, Xplay7 va integra scannerul de amprente în ecran şi va fi unul produs de Synaptics. Handsetul va sosi în două versiuni, una cu 256 GB stocare şi una cu 512 GB.

Specificatii Vivo Xplay7

În plus, va include şi o cameră duală cu zoom lossless de până la 4X. Există şi un mecanism FaceUnlock 2.0 pentru deblocarea facială avansată. Sincer mi se pare prea optimist acest proiect şi dacă telefonul final ajunge să coste sub 1000 de euro e ceva suspect aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×