Smartphone-ul anulat Google "Muskie" urma să vină cu baterie de 3830 mAh și era produs de HTC; mari șanse să ajungă pe piață drept U11 Plus

1.221 ori
<b>Smartphone-ul anulat Google "Muskie" urma să vină cu baterie de 3830 mAh și era produs de HTC; mari șanse să ajungă pe piață drept U11 Plus</b>Dacă vă amintiți, în această vară au apărut și informații referitoare la un al 3-lea model Google Pixel, unul cunoscut sub numele de cod "Muskie". Acesta era produs de către HTC și urma să ajungă pe piață drept Pixel 2 XL, asta dacă nu

Atunci când au apărut primele detalii despre smartphone-urile Pixel 2 din acest an, aflam și despre existența unui al 3-lea model cunoscut sub numele de cod"Muskie". Se zvonea la un moment dat posibilitatea lansării unei variante Pixel Ultra și dacă ținem cont de scăpările de astăzi, atunci informația nu a fost deloc greșită. Spunem asta pentru că în cadrul AOSP și-a făcut încă o dată apariția modelul cu pricina "Muskie".

AOSP

Telefonul era pregătit de către HTC și descoperim că acesta urma să sosească la bord cu o baterie generoasă de 3830 mAh, unitate mai mare și decât cea regăsită pe Pixel 2 XL. Menționarea numelui de cod astăzi nu face decât să confirme faptul că într-adevăr se lucra la un asemenea smartphone, unul ce ar fi putut deveni Pixel 2 XL în cazul în care Google nu alegea LG pentru dezvoltarea sa.

Mai inedit de atât mi se pare faptul că de curând TENAA a certificat modelul HTC 2Q4D200 - terminal care va ajunge pe piață sub denumirea de HTC U11 Plus după cum am aflat în numeroase rânduri. Vă vine să credeți sau nu, dar acest telefon a fost listat în documentele de certificare cu o baterie de fix 3830 mAh.

De asemenea, XDA-developers.com afirmă că telefonul de față are fix aceeași densitate a pixelilor precum cea oferită de ecranul lui Pixel 2 XL - fiind vorba iată tot de un panou de 6 inch identic cu cel vehiculat pentru U11 Plus. Așadar, punând aceste detalii cap la cap nu putem decât să bănuim că HTC reciclează proiectul Pixel 2 XL ce nu a mai devenit realitate și îl transformă în U11 Plus.

Nu vom știi niciodată cu certitudine motivul pentru care Google a renunțat la ideea unui phablet Pixel 2 XL produs de către HTC, dar ținând cont de problemele întâmpinate de varianta LG, marele G regretă cu siguranță alegerea făcută..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×