Vivo X21 ar putea fi primul smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 670 la bord

1.031 ori
<b>Vivo X21 ar putea fi primul smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 670 la bord</b>Pe lângă modelul Vivo V9, compania chineză de față lucrează și la X21 - acesta fiind așteptat drept primul smartphone de pe piață echipat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 670. Descoperim astăzi câteva informații extra despre

Vivo nu a fost niciodată genul de companie care să uimească cu o cantitate uriaşă de RAM sau un procesor ultra futurist. Au preferat ceva de gen 6 GB RAM + procesor high midrange, pariind mai mult pe camere duale frontale, corpuri subţiri, design-uri revoluţionare. Au fost şi primii care au inclus scanner de amprente în ecran şi au lansat primul telefon cu ecran edge to edge real, Vivo APEX.

Acum ar pregăti un nou high midranger interesant, Vivo X21. Terminalul ar trebui să inaugureze procesorul Qualcomm Snapdragon 670, care nu a fost încă lansat oficial. Vivo ar fi confirmat recent că X21 are scanner de amprente integrat în ecran şi va fi prezentat pe 19 martie. Qualcomm China a postat azi un teaser pe Weibo, în care indică prezenţa unui CPU Snapdragon la bord, posibil chiar noul S670. Această concluzie e atinsă mai ales dacă ne gândim că Vivo X20 avea un Snapdragon 660 şi e cazul unui upgrade.

Mai este o teorie care indică faptul că terminalul va avea procesor MediaTek Helio P60, într-o versiune derivată a sa. Revenind totuşi la parteneriatul cu Qualcomm, nu ar fi prima oară când Vivo sau o companie sora a sa inaugurează un CPU. Anul trecut Snapdragon 660 debuta pe Oppo R11 şi R11 Plus. Şi Oppo R15 trebuia să aducă noul SD670 în perioada următoare, doar că producătorul său a confirmat deja că adoptă Helio P60 şi Snadpragon 660 pe el.

Snapdragon 670 ne interesează pentru că este un procesor midrange hexa core bazat pe proces de 10 nm, ceva ce nu vezi în zona midrange în fiecare zi. Are şi un GPU nou, Adreno 615, care va surâde gamerilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×