Vivo Y51 debutează oficial, cu ecran de 5 inch, 2 GB RAM şi design angular arătos

846 ori
<b>Vivo Y51 debutează oficial, cu ecran de 5 inch, 2 GB RAM şi design angular arătos</b>După ce a lansat două telefoane flagship ieri, Vivo a prezentat azi şi un model midrange. E vorba despre Vivo Y51, pe care &icirc;l admiraţi mai jos. Terminalul are un design angular arătos şi e destul de subţire. &nbsp; Ecranul său de 5 inch are...

După ce a lansat două telefoane flagship ieri, Vivo a prezentat azi şi un model midrange. E vorba despre Vivo Y51, pe care îl admiraţi mai jos. Terminalul are un design angular arătos şi e destul de subţire.

Ecranul său de 5 inch are o modestă rezoluţie de 960 x 540 pixeli, iar la bord avem un procesor quad core de 1.2 GHz, un Qualcomm Snapdragon 410, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Acest handset oferă slot microSD cu suport pentru până la 128 GB extra şi rulează Android 5.0.2 Lollipop. În spate găsim o cameră de 8 MP cu blitz LED, iar în faţă una de 5 MP pentru selfie.

Vivo Y51

Nou venitul măsoară 7.52 mm în grosime, cântăreşte 157 de grame şi are o baterie de 2350 mAh la interior. Vivo Y51 este un handset dual SIM, cu suport 4G LTE şi emiţător infraroşu la bord. Din păcate nu avem şi preţ pentru acest handset, dar dotările îl plasează foarte aproape de modelele Coolpad Modena şi Elephone pe care le testam în aceste zile. Astfel, ne aşteptam la un preţ sub 200 de dolari.

Vivo Y51 debutează oficial, cu ecran de 5 inch, 2 GB RAM şi design angular arătos

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×