ASUS ZenFone Zoom debutează în sfârşit comercial, e unul dintre puţinele modele cameraphone din 2015

1.793 ori
<b>ASUS ZenFone Zoom debutează în sfârşit comercial, e unul dintre puţinele modele cameraphone din 2015</b>ASUS ZenFone Zoom este unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale acestui an, deşi ASUS ne-a oferit c&acirc;teva modele atractive de-a lungul ultimelor luni. Ideea e că 2015 nu prea a avut cameraphone-uri veritabile pe piaţă, de aici şi...

ASUS ZenFone Zoom este unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale acestui an, deşi ASUS ne-a oferit câteva modele atractive de-a lungul ultimelor luni. Ideea e că 2015 nu prea a avut cameraphone-uri veritabile pe piaţă, de aici şi aşteptarea lui Zoom. Ei bine, se pare că debutul comercial tocmai a avut loc în Taiwan.

Anunţat la început de an, telefonul costă de la 428 dolari în sus pe piaţa taiwaneză.. Terminalul dispune de 64 sau 128 GB stocare, procesor Intel Atom Z3580 quad core de 1.3 GHz sau Atom Z3590 de 2.5 GHz, pe varianta cu 128 GB. Spatele va avea o textură de piele (cel mai probabil imitaţie) şi mai primim şi 4 GB RAM aici.

Totuşi punctul forte al acestui device este în mod clar camera de 13 megapixeli din spate, cu zoom optic de 3X şi autofocalizare laser, dar şi stabilizare optică a imaginii. În față se află pe lângă un ecran Full HD de 5.5 inch şi o cameră de 5 MP pentru selfie. O baterie de 3000 mAh şi conectivitatea 4G LTE întregesc dotările, iar ca OS avem Lollipop cu Zen UI aplicat peste. Pe când şi în Europa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×