VIVO Z1 Pro se afișează într-un teaser; Vine cu decupaj bulină în ecran pentru camera selfie

498 ori
<b>VIVO Z1 Pro se afișează într-un teaser; Vine cu decupaj bulină în ecran pentru camera selfie</b>Trendul decupajelor bulină în ecran pentru integrarea camerelor selfie continuă și astăzi descoperim că Vivo ne pregătește lansarea unui smartphone cu asemenea dotare. Este vorba despre Vivo Z1 Pro pe care îl

Trendul decupajelor bulină în ecran pentru integrarea camerelor selfie continuă și astăzi descoperim că Vivo ne pregătește lansarea unui smartphone cu asemenea dotare. Este vorba despre Vivo Z1 Pro pe care îl vedem în teaser-ul de mai sus alături de camera sa frontală integrată în acest mod, dar și de o cameră foto triplă în partea din spate. 

Panoul frontal are margini destul de înguste cu excepția bărbiei de la bază, iar revenind la panoul din spate, aici mai remarcăm și prezența unui scanner de amprente fizic. Telefonul va adopta o carcasă unibody ce va afișa diferite nuanțe grație unui gradient special aplicat peste.

Mai aflăm că Vivo Z1 Pro va avea și procesor Snapdragon 710 la bord, iar în cazul în care device-ul vi se pare cunoscut, aflați că acesta este în realitate doar un rebranding pentru Vivo Z5x care debuta pe piața din China chiar luna trecută. Cel mai probabil se va păstra prețul de 200 euro, asta dacă nu cumva primim un upgrade la RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×