VivoX ar putea fi un telefon 5G fără butoane; Iată ce ştim despre el

732 ori
<b>VivoX ar putea fi un telefon 5G fără butoane; Iată ce ştim despre el</b>Vivo se dovedeşte o companie revoluţionară, între faptul că a fost prima cu cititor de amprente în ecran şi faptul că a prezentat recent o tehnologie de încărcare a unui smartphone în doar 13 minute (la 120W)

Vivo se dovedeşte o companie revoluţionară, între faptul că a fost prima cu cititor de amprente în ecran şi faptul că a prezentat recent o tehnologie de încărcare a unui smartphone în doar 13 minute (la 120W). Acum lucrează la un nou telefon cunoscut ca VivoX, un smartphone 5G fără butoane.

Am văzut deja o tentativă de telefon fără butoane de la Vivo şi anume APEX 2019, care a rămas totuşi doar în faza de concept. Vivo îşi prezintă deja un telefon 5G la expoziţia anuală MWC Shanghai, dar nu se opreşte aici. A înaintat recent o cerere pentru dreptul asupra numelui VivoX. Pe 26 iunie, compania chineză a aplicat pentru numele acesta la EUIPO (European Union Intellectual Property Office).

Trademark-ul face parte din Clasa 9, care acoperă telefoane, huse, încărcătoare şi căşti. Drepturile asupra acestui nume au fost solicitate la un birou EUIPO din Germania, de către aceeaşi companie care a acţionat în numele Vivo şi pentru trademark-ul seriei Vivo NEX. Există şi o altă teorie, care provine de la modul în care arata acel logo "X" în documentele oficiale.

Posibil să facă aluzie la un telefon pliabil, zona în care Vivo nu s-a aventurat până acum şi în care compania soră a plusat doar cu brevete. Vom afla mai multe până la final de an probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×