Smartphone încărcat în doar 13 minute; Iată cea mai nouă tehnologie de încărcare rapidă de la Vivo

1.850 ori
<b>Smartphone încărcat în doar 13 minute; Iată cea mai nouă tehnologie de încărcare rapidă de la Vivo</b>Chiar dacă nu prezintă atât de multe noutăţi ca Oppo, brandul său soră Vivo are totuşi câteva inovaţii importante. În ultimul an au inaugurat camerele selfie pop up şi ciittorul de amprente integrat în ecran, dacă îmi amintesc bine

Chiar dacă nu prezintă atât de multe noutăţi ca Oppo, brandul său soră Vivo are totuşi câteva inovaţii importante. În ultimul an au inaugurat camerele selfie pop up şi ciittorul de amprente integrat în ecran, dacă îmi amintesc bine. Acum plusează pe partea de încărcare rapidă, chiar şi faţă de SuperVOOC-ul celor de la Oppo.

Vivo a oferit teasere cu câteva zile în urmă pentru un telefon cu încărcare la 120W. Ei bine, azi se concretizează planurile sale, prin prezentarea oficială a tehnologiei. Cu o încărcare de acel tip poţi alimenta o baterie de 4000 mAh de la zero la 100% în doar 13 minute. Noua tehnologie de încărcare rapidă se numeşte Vivo Super FlashCharge.

Debutul a avut loc în cadrul MWC 2019 Shanghai, unde chinezii au anunţat şi inovaţii legate de 5G. Acolo a sosit un telefon Vivo iQOO 5G, care va ajunge în magazine în trimestrul 3. A apărut şi o pereche de ochelari AR conectaţi direct la telefon. Totuşi încărcarea la 120W este cea care a ridicat cel mai multe sprâncene. Aceasta va permite alimentarea telefoanelor la 120W, 20V şi 6A, permiţându-vă să ajungeţi la 50% baterie în doar 5 minute.

După 13 minute sunteţi la 100%, dacă aveţi un telefon cu baterie de 4000 mAh. Încă nu ştim şi ce modele vin cu un astfel de FlashCharger la pachet, dar un astfel de anunţ poate stârni rivalii să inoveze şi ei. Un alt bonus e ca un încărcător de gen poate alimenta lejer şi un laptop, deci nu mai căraţi două încărcătoare după voi.

Samsung a anunţat recent o tehnologie care îi va permite să creeze încărcătoare universale care suportă până la 100W, deşi telefoanele Samsung ajung la maxim 25W acum. Până acum recordurile la încărcătoare de mobil erau pe la 55W, deci saltul e uriaş. Să sperăm că nu se lasă şi cu supraîncălzire, scurtcircuit şi alte probleme.

E nevoie şi de standarde aliniate de încărcare rapidă la nivel de baterie, CPU şi alte componente. Să vedem cine la va furniza....

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×