Vodafone dă startul campaniei Black Week; telefoane Windows Phone disponibile cu reducere 100%

2.079 ori
<b>Vodafone dă startul campaniei Black Week; telefoane Windows Phone disponibile cu reducere 100%</b>Cu toate că ziua de Black Friday a trecut, cei de la Vodafone decid să mai organizeze un val de reduceri numit Black Week, campanie promoțională ce va avea loc în perioada 24-30 noiembrie pe site-ul vodafone.ro/shop. Astfel, clienții Vodafone vor...

Cu toate că ziua de Black Friday a trecut, cei de la Vodafone decid să mai organizeze un val de reduceri numit Black Week, campanie promoțională ce va avea loc în perioada 24-30 noiembrie pe site-ul vodafone.ro/shop. Astfel, clienții Vodafone vor putea beneficia de reduceri de până la 100% la telefoanele Windows Phone achiziționate la abonament.

De asemenea, clienții actuali ce decid trecerea la un abonament RED vor primi dublu punctelor de loialitate strânse până în prezent. O altă ofertă specială constă și în oferirea unui voucher de 150 lei la achiziția unei tablete cu abonament pe 2 ani, voucher ce poate fi utilizat pentru achiziții ulterioare.

Vodafone dă startul campaniei Black Week; telefoane Windows Phone disponibile cu reducere 100%

Printre smartphone-urile aflate în ofertă astăzi se numără Nokia Lumia 530, terminal ce este oferit gratuit împreună cu abonamentul Smart 11 (taxă lunară - 11 euro), Nokia Lumia 830 - 69 euro la abonamentul RED 25 (taxă lunară - 25 euro), sau smartphone-ul high-end Lumia 930 ce costă acum 49 euro împreună cu un abonament RED 39 pe 2 ani. Mai multe terminale la promoție găsiți aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×