Vodafone dă startul campaniei Black Week; telefoane Windows Phone disponibile cu reducere 100%

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.957 ori
<b>Vodafone dă startul campaniei Black Week; telefoane Windows Phone disponibile cu reducere 100%</b>Cu toate că ziua de Black Friday a trecut, cei de la Vodafone decid să mai organizeze un val de reduceri numit Black Week, campanie promoțională ce va avea loc în perioada 24-30 noiembrie pe site-ul vodafone.ro/shop. Astfel, clienții Vodafone vor...

Cu toate că ziua de Black Friday a trecut, cei de la Vodafone decid să mai organizeze un val de reduceri numit Black Week, campanie promoțională ce va avea loc în perioada 24-30 noiembrie pe site-ul vodafone.ro/shop. Astfel, clienții Vodafone vor putea beneficia de reduceri de până la 100% la telefoanele Windows Phone achiziționate la abonament.

De asemenea, clienții actuali ce decid trecerea la un abonament RED vor primi dublu punctelor de loialitate strânse până în prezent. O altă ofertă specială constă și în oferirea unui voucher de 150 lei la achiziția unei tablete cu abonament pe 2 ani, voucher ce poate fi utilizat pentru achiziții ulterioare.

Vodafone dă startul campaniei Black Week; telefoane Windows Phone disponibile cu reducere 100%

Printre smartphone-urile aflate în ofertă astăzi se numără Nokia Lumia 530, terminal ce este oferit gratuit împreună cu abonamentul Smart 11 (taxă lunară - 11 euro), Nokia Lumia 830 - 69 euro la abonamentul RED 25 (taxă lunară - 25 euro), sau smartphone-ul high-end Lumia 930 ce costă acum 49 euro împreună cu un abonament RED 39 pe 2 ani. Mai multe terminale la promoție găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×