Xiaomi Max ar putea fi un mega phablet al companiei chineze; numele e confirmat de un cont Weibo şi un sondaj

846 ori
<b>Xiaomi Max ar putea fi un mega phablet al companiei chineze; numele e confirmat de un cont Weibo şi un sondaj</b>Xiaomi ar putea pregăti un mega phablet numit Max, asta dacă dăm crezare unor informații ce tocmai și-au făcut apariția pe rețeaua de socializare chineză Weibo. De asemenea, există și un sondaj prin care utilizatorii sunt invitați să voteze denumirea

Sunt sigur că aţi auzit că phableturile canibalizeaza segmentul tabletelor şi tot mai multe companii aleg să lanseze telefoane cu ecrane de 6 inch sau mai mari. Pe lista s-ar putea afla în curând şi Xiaomi, care a propus recent fanilor săi un sondaj cu denumiri de terminale, unele indicând sosirea unui model cu diagonală mare.

Pe lista se aflau numele Xiaomi Pro, Xiaomi Plus, Xiaomi Big şi Xiaomi Max, iar preferatul publicului a fost Xiaomi Max, cu 51.62% din totalul de voturi, în vreme ce pe 2 se afla Xiaomi Big. Există speculaţii că Xiaomi ar pregăti un phablet cu diagonală mai mare decât cea de 5.7 inch a lui Xiaomi Mi Note de anul trecut.

Surse apropiate de firma chineză declară că diagonala noului model va fi undeva pe la 6.4 inch şi vom vedea şi o rezoluţie Quad HD aici, un procesor Snapdragon 820, scanner de amprente şi suport pentru toate reţelele operatorilor din China. Între timp Xiaomi a pornit deja un cont Weibo Xiaomi Max şi aşteptăm şi extra detalii în săptămânile ce urmează.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×