Vodafone lanseaza un pachet atractiv de oferte Internet

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.324 ori
<b>Vodafone lanseaza un pachet atractiv de oferte Internet</b>Vodafone Romania planuieste sa lanseze sambata 6 abonamente de Internet mobil broadband, adresate clientilor business, dar si persoanelor fizice, ne informeaza hotnews. Acestea au preturi ce ajung de la 9 euro pe luna pana la 27 de euro, conform...

Vodafone Romania planuieste sa lanseze sambata 6 abonamente de Internet mobil broadband, adresate clientilor business, dar si persoanelor fizice, ne informeaza hotnews. Acestea au preturi ce ajung de la 9 euro pe luna pana la 27 de euro, conform reprezentantilor companiei.

Abonamentul de 9 euro/luna asigura o viteza de 1Mbps si un trafic lunar de 1GB, iar in cazul in care veti depasi 1GB, nu veti fi taxati suplimentar, dar viteza va scadea la 128kbps. Oferta include 2 noi pachete Unlimited Mobile Internet, cu trafic nelimitat si 4 pachete Mobile Internet & Office (trafic inclus). Abonamentul Unlimited Mobile Internet de 15 euro asigura utilizatorului o viteza de 3.6Mbps si un trafic lunar de 2GB, iar in cazul depasirii acestei limite, viteza va scadea la 128kbps.

Pachetele Mobile Internet & Office includ trafic de 1, 2, 4, respectiv 8GB si ofera o viteza maxima de pana la 3.6Mbps, preturile variind intre 12, 15, 18 si 27 de euro. Veti fi taxati in acest caz pentru traficul de date suplimentar, cu 0.02 euro/MB, in cazul primelor 2 pachete si 0.01 euro/MB in cazul celor de 4 si 8GB, dar viteza va ramane neschimbata. Veti beneficia si de modemuri si carduri de date Vodafone Mobile Connect Card sau Express Data Card, in cadrul acestor oferte. In cazul in care incheiati un abonament pe 2 ani, modemurile si cardurile sunt gratuite.

Veti putea accesa Internet broadband in toata reteaua Vodafone Romania, in zonele cu acoperire 3G broadband (42.3% din populatia tarii), dar si prin GPRS. Puteti beneficia de aceste servicii si in afara tarii, in 26 de tari prin 33 de operatori (viteze 3G broadband), in 32 de tari prin 53 de operatori (viteze 3G), sau in 32 de tari, cu ajutorul a 53 de operatori in 64 de tari (viteze GPRS).

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×