Sony Ericsson XPERIA X1 foloseste o versiune secreta de Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.322 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 foloseste o versiune secreta de Windows Mobile</b>Astfel s-ar explica atitudinea rezervata a reprezentantilor Sony Ericsson in legatura cu Sony Ericsson XPERIA X1. Se pare ca acestia nu doreau ca redactorii sau fanii gadgeturilor sa observe secretul lor bine pazit: faptul ca interfata de pe acest...

Astfel s-ar explica atitudinea rezervata a reprezentantilor Sony Ericsson in legatura cu Sony Ericsson XPERIA X1. Se pare ca acestia nu doreau ca redactorii sau fanii gadgeturilor sa observe secretul lor bine pazit: faptul ca interfata de pe acest terminal nu aduce deloc cu una Windows Mobile.

Conform ultimelor zvonuri, Sony Ericsson XPERIA X1 va rula o versiune mai avansata de Windows Mobile, asa zis-ul Windows Mobile 6.5. Evident, nu este chiar Windows Mobile 6.1, dar din pacate nici Windows Mobile 7.0, pe care vi-l prezentam intr-un articol anterior drept revolutia OS-urilor mobile. Avem de-a face cu un sistem de operare care include toate feature-urile deja populare , plus cateva extra, neanuntate inca de Microsoft.

Asa se explica atitudinea protectoare a celor de la Sony Ericsson, in legatura cu noul terminal, XPERIA X1. Dotat cu GPS, HSDPA, camera de 3.2 megapixeli, display touchscreen WVGA si aceasta tastatura glisanta QWERTY in stil HTC, terminalului ii lipseste doar Windows Mobile 6.1. Totusi, nu ne-ar deranja sa vedem o noua versiune a OS-ului, cata vreme aceasta soseste cu feature-uri in plus care sa puna in evidenta calitatile lui XPERIA X1.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×