Vodafone oferă 3 GB net cadou la instalarea aplicației MyVodafone; vine și cu oferte speciale pentru utilizatorii de cartelă

29.527 ori
<b>Vodafone oferă 3 GB net cadou la instalarea aplicației MyVodafone; vine și cu oferte speciale pentru utilizatorii de cartelă</b>Iată că Vodafone Rom&acirc;nia vine astăzi cu două noi oferte foarte interesante, oferte ce vizează at&acirc;t abonații la serviciile operatorului, c&acirc;t și utilizatorii de cartelă. Prima dintre acestea ne oferă 3 GB trafic de date gratuit,...

Iată că Vodafone România vine astăzi cu două noi oferte foarte interesante, oferte ce vizează atât abonații la serviciile operatorului, cât și utilizatorii de cartelă. Prima dintre acestea ne oferă 3 GB trafic de date gratuit, bonus ce se acordă foarte ușor.

Acest bonus se obține prin instalarea aplicației MyVodafone, ce este disponibilă în Google Play și App Store. Ulterior, din meniul aplicației se va accesa secțiunea Promoții, în care se află bonusul de 3 GB trafic date, disponibil pentru o perioadă de 30 zile din momentul activării. Aflați că oferta se poate activa până la data de 30 noiembrie, atât de abonați, cât și de utilizatorii unei cartele Vodafone.

Vodafone oferă 3 GB net cadou la instalarea aplicației MyVodafone; vine și cu oferte speciale pentru utilizatorii de cartelă

Cea de-a doua ofertă se numește “Telefon și net la cartelă”, fiind adresată în mod exclusiv utilizatorilor de cartele pre-pay. Din câte puteți vedea și în imaginea de mai sus, Vodafone ne recompensează pentru fiecare minut vorbit fie în rețea, fie în alte rețele. Astfel, pentru un apel de 1 minut efectuat/primit în rețea vom fi recompensați cu 1 MB trafic date. Totodată, un minut primit din Vodafone vine cu 1 credit Telefon bonus.

Pentru apelurile primite din alte rețele vom primi 10 MB/minut, și 10 credite Telefon pentru fiecare minut primit din altă rețea națională. Putem totodată intra în campanie și dacă suntem utilizatori Telekom, Digi, sau Orange. În acest caz, va trebui să adăugăm un număr Vodafone pe care să fie adunate creditele și traficul de date.

Activarea promoției se face prin expedierea unui SMS cu textul DA la numărul 2777 (pentru utilizatorii Vodafone), sau la numărul 0722101010 pentru cei din alte rețele. Creditele telefon adunate pot fi folosite din 5 decembrie ca și vouchere pentru achiziția de terminale din magazinul online Vodafone (limită minimă - 5000 credite telefon / 1 credit = 0.0004EUR). Oferta de față este valabilă până la data de 31 martie 2016.

Informațiile complete despre această campanie, pot fi accesate chiar de aici, de pe site-ul Vodafone.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×