Huawei P8 Max: Lollipop combinat cu EMUI și 46 aplicații la pachet

1.065 ori
<b>Huawei P8 Max: Lollipop combinat cu EMUI și 46 aplicații la pachet</b>Huawei P8 Max cumva nu a primit încă actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, rămânând la Android 5.1.1 cu EMUI 3.1 aplicat peste. Interfaţa e plată şi abstractă, cu nişte culori temperate şi deloc fistichii..

Huawei P8 Max cumva nu a primit încă actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, rămânând la Android 5.1.1 cu EMUI 3.1 aplicat peste. Interfaţa e plată şi abstractă, cu nişte culori temperate şi deloc fistichii. Lockscreen-ul oferă controale media şi 4 shortcut-uri pentru aplicaţii.

Cu un swipe în jos pe oricare dintre homescreen-uri accesăm o bară de căutare, care ne permite să vedem şi aplicaţiile recent accesate. Dacă "ciupim" homescreen-ul accesăm şi obişnuitele opţiuni precum widget-uri, tranziţii, aliniere şi layout, iar în zona de multitasking avem câte 6 mari thumbnail-uri pe ecran, pe care le închidem cu swipe în sus.

Porţiunea dropdown din UI oferă acces la notificări sub formă de timeline şi Quick Settings. Printre setări am regăsit Home Screen Style, Do Not Disturb, Voice Wake Up, Motion Control (Flip to mute, Raise to Ear etc), opţiuni pentru bara navigaţională şi opţiuni şi pentru utilizare cu o singură mână. Avem şi posibilitatea de a împărţi ecranul în două porţiuni şi de a folosi 2 aplicaţii în acelaşi timp, pe 2 jumătăţi ale ecranului.

Lista se încheie cu Suspend Button, mod de utilizare cu mănuşi şi acele screenshot-uri celebre realizate cu încheieturile degetelor. Printre aplicaţiile preinstalate se numără 46 de nume, iar dintre ele remarcăm Themes, cu multe opţiuni de personalizare, Phone Manager, care optimizează funcţionarea terminalului, WPS Office pentru productivitate şi Notepad.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×