Ce este binging-ul? Iată ce oferă Vodafone când vine vorba de consum de filme în Supernet 4G via HBO GO

2.189 ori
<b>Ce este binging-ul? Iată ce oferă Vodafone când vine vorba de consum de filme în Supernet 4G via HBO GO</b>Cum termenul de binging a început să fie din ce în ce mai folosit, ne-am decis să vă prezentăm astăzi mai pe larg ce înseamnă acesta. Termenul de față l-am auzit de curând și prin intermediul operatorului Vodafone, odată cu lansarea unui pachet special

Având în vedere faptul că termenul binging e tot mai folosit de când cu reclamele TV Vodafone dedicate, am considerat că e cazul să explicăm ce e cu acest termen. În primul rând el nu există de azi-de ieri, ci a fost popularizat în special de Netflix în ultimii ani.

Ideea a apărut atunci când providerii de conţinut nu au oferit doar câte un episod pe săptămână al unui serial, ci au început să ofere serii întregi deodată, precum House of Cards sau Daredevil. Astfel, pasionaţii de seriale îşi luau liber de la muncă sau îşi petreceau weekendul în casă, văzând toate cele 10 sau 12 episoade consecutiv, adică binging. De ce? Pentru că suntem în epoca de aur a serialelor, cu o calitate fantastică a acestora.

Binging vine de la binge watching, care la rândul său provine de la binge eating sau drinking, o practică a hulpavilor care devorează mâncare sau beau până li se face rău. Avantajul la binge watching de seriale? Nu prea are cum să ţi se facă rău. Binge watching există încă din anii 90, dar nimeni nu îl numea aşa. Pe atunci lumea se uită la filmele din seria Star Wars "back to back" sau la vreo duzină de episoade Star Trek deodată.

Vodafone pune la bătaie Supernet 4G cu viteză ridicată şi trafic nelimitat pentru aplicaţia HBO GO. Şi cum HBO oferă mii de ore de conţinut, să tot faci binging pe Vodafone Supernet 4G! Statisticile HBO GO arată că utilizatorii aplicaţiei se uită în medie la 4 episoade unul după altul când se loghează. Şi dacă vă intrigă fenomenul puteţi afla şi care sunt preţurile de pe Vodafone.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×