Vodafone ofera programe TV pentru adulti

5.088 ori
<b>Vodafone ofera programe TV pentru adulti</b>Vodafone ofera incepand de azi un canal de televiziune pentru adulti, disponibil pentru clientii care acceseaza portalul Vodafone Live. De asemenea Vodafone va oferi clientilor sai acces la clipuri YouTube, un feature care va creste popularitatea...

Vodafone ofera incepand de azi un canal de televiziune pentru adulti, disponibil pentru clientii care acceseaza portalul Vodafone Live.
De asemenea Vodafone va oferi clientilor sai acces la clipuri YouTube, un feature care va creste popularitatea operatorului. Dupa aceste initiative, lista va fi completata cu un canal TV de muzica si unul care va include filme complete de lung metraj. Evident, filmele de pe canalul destinat adultilor, oferit de Vodafone sunt marcate de catre organizatiile autorizate cu un singur "X", fara a contine continut explicit. Clientii vor plati 50 de centi prin intermediul cartii de credit pentru a viziona respectivele programe, iar Vodafone a afirmat oficial ca va dona profitul, scazand costurile, in scopuri caritabile.

Cartile de credit prepaid, achizitionate de catre minori nu vor fi acceptate de Vodafone, deci doar persoanele de peste 18 ani vor avea acces la programele pentru adulti. Vodafone a inceput o campanie care a costat 20 de milioane de dolari in Marea Britanie, pentru a isi promova noile servicii, cu mesajul "Vodafone va ofera Internetul mobil". Serviciul YouTube oferit de celebrul operator va fi gratuit, crescand traficul in cadrul portalului Vodafone Live, operatorul urmand sa vanda spatiul de reclame obtinut astfel, ulterior.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×