Vodafone UK începe blocarea apelurilor spam; aproximativ 425.000 apeluri ar fi oprite zilnic

711 ori
<b>Vodafone UK începe blocarea apelurilor spam; aproximativ 425.000 apeluri ar fi oprite zilnic</b>Fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat sau altul cu situația în care preț de câteva zile bune, sau chiar luni, eram apelați de numere necunoscute la capătul cărora se aflau agenți de vânzări hotărâți să ne vândă un anumit produs, cu toate că

O situație pe care fiecare dintre noi a întâmpinat-o la un moment dat sau altul, a fost și cea în care eram asaltați de apeluri nedorite din partea unor companii - așa numitele apeluri spam. Dacă pentru noi altă metodă de a scăpa de aceste conversații nedorite în afară de blocarea numărului specific nu există, iată că în Marea Britanie operatorul Vodafone UK pune în aplicare un plan de blocare a apelurilor spam și a celor scam înregistrate la nivelul întregii țări.

Se pare că mai bine de 425.000 de astfel de apeluri sunt oprite în fiecare zi, și asta grație unei noi tehnologii. Aceasta din urmă este capabilă să blocheze acele apeluri provenite din partea celor ce promovează oferte false de asigurare, dar și acele apeluri realizate ca urmare a unor campanii promoționale false ce necesită ca participanții să reapeleze numărul, fiind vorba desigur despre un număr cu extra-cost.

Vodafone UK dezvăluie și faptul că unele apeluri nedorite mai pot apărea uneori, dar sistemul pus în aplicare trebuie apreciat, și cu siguranță pe viitor vom vedea o evoluție a acestuia. Rămâne de văzut dacă tehnologia va fi preluată și de către alte filiale ale Vodafone din jurul lumii în următoarea perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×