Navigatie prin satelit gratuita cu pachetul Vodafone-BlackBerry

2.761 ori

Vodafone si producatorul celebrelor terminale BlackBerry, RIM, ofera clientilor sisteme gratuite de navigatie impreuna cu telefoanele mobile disponibile pe piata. BlackBerry Curve 8310 este unul dintre acestea, incluzand un serviciul GPS gratuit, in...

Vodafone si producatorul celebrelor terminale BlackBerry, RIM, ofera clientilor sisteme gratuite de navigatie impreuna cu telefoanele mobile disponibile pe piata.

BlackBerry Curve 8310

BlackBerry Curve 8310 este unul dintre acestea, incluzand un serviciul GPS gratuit, in primele 12 luni de la cumpararea sa. Serviciul Vodafone SatNav opereaza pe baza platformei Telmap si ofera utilizatorilor acces la alerte de trafic, stiri despre conditiile meteo si o gama variata de alte informatii utile, cum ar fi recenzii ale restaurantelor locale. Hartile sunt updatate automat la fiecare 3 luni.

BlackBerry Curve este dotat cu un client email, un internet browser, un media player si o camera de 2 megapixeli. Noul terminal mobil va fi disponibil incepand de azi, doar in reteaua Vodafone, pana in data de 31 octombrie. O astfel de oferta irezistibila va creste cu siguranta vanzarile celor de la RIM, dar si profitul Vodafone, care lansase recent si o oferta broadband foarte avantajoasa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×