ASUS anunţă un "battery phone": ZenFone Max vine cu baterie de 5000 mAh

1.169 ori
<b>ASUS anunţă un "battery phone": ZenFone Max vine cu baterie de 5000 mAh</b>Pe l&acirc;ngă telefoane cu scanner de amprente, modele feature phone şi music phone, există acum şi moda "battery phone", a telefoanelor cu baterii uriaşe. Nu doar firme ca Gionee pot lansa astfel de produse, ci chiar şi un nume mare ca ASUS....

Pe lângă telefoane cu scanner de amprente, modele feature phone şi music phone, există acum şi moda "battery phone", a telefoanelor cu baterii uriaşe. Nu doar firme ca Gionee pot lansa astfel de produse, ci chiar şi un nume mare ca ASUS. Astfel, ASUS a anunţat astăzi modelul ASUS Zenfone Max, care se remarcă printr-o baterie impresionantă.

E vorba despre o unitate de 5000 mAh, iar terminalul are în rest dotări midrange. La bordul său se află un display IPS de 5.5 inch, cu rezoluţie 720p şi protecţie Gorilla Glass 4, dar şi un procesor Snapdragon 410, un quad core tactat la 1.2 GHz, plus 2 GB RAM. Stocarea internă este de 16 GB şi avem la dispoziţie şi slot microSD.

Designul lui Zenfone Max e tipic pentru un handset din seria Zenfone, cu acel model circular în zona frontală şi un spate cu textură plăcută la atingere. Tot în spate se afla şi o cameră de 13 megapixeli, cu blitz dual tone şi autofocalizare laser. În zona frontală se afla o cameră selfie wide angle, cu rezoluţie de 5 megapixeli. Telefonul va debuta în octombrie, la un preţ necunoscut încă şi având la bord Android 5.0 cu Zen UI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×