Un nou brevet confirmă tableta Nokia, dotată cu suport rabatabil

1.762 ori
<b>Un nou brevet confirmă tableta Nokia, dotată cu suport rabatabil</b>Dacă până acum am văzut numai concepte de tablete Nokia și câteva designuri mai mult sau mai puțin oficiale, ei bine astăzi descoperim un brevet de tableta Nokia, pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp; Interesant e că device-ul nu adopta pur...

Dacă până acum am văzut numai concepte de tablete Nokia și câteva designuri mai mult sau mai puțin oficiale, ei bine astăzi descoperim un brevet de tableta Nokia, pe care îl puteți admira mai jos.

Interesant e că device-ul nu adopta pur și simplu un design extralarge de Lumia, cum se zvonea ci vedem un format inedit de tableta: una cu suport rabatabil. și nu e vorba de un kickstand a la Surface, ci mai degrabă de un mecanism ca la ASUS Eee Pad Slider și Nokia E7. Vă reamintesc că surse apropiate de Nokia au vorbit cu The Verge în decembrie, afirmând că tableta Nokia cu Windows vine cu un accesoriu special care o acoperă și care include o tastatură și un kickstand.

Interesant e că Nokia a depus cererea pentru acest brevet cu luni înainte ca Microsoft să prezinte tableta Surface. Ar fi interesant să existe jocuri de culise și Nokia să fi fost nevoită să își amâne terminalul cu diagonală mare pentru a nu strica socotelile Microsoft. V-ar mira o astfel de mutare care pune pumnul în gura Nokia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×