Spy Shop Black Friday 2017

Vodafone România atinge 10 milioane de utilizatori, vine cu o ofertă aniversară de 10.000 de minute

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.667 ori
<b>Vodafone România atinge 10 milioane de utilizatori, vine cu o ofertă aniversară de 10.000 de minute</b>Vodafone România tocmai a anunțat atingerea a 10 milioane de utilizatori, ocazie cu care vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă ce include 10.000 de minute. Rămâne de văzut care este diferența dintre acest operator și Orange...

Vodafone România tocmai a anunțat atingerea a 10 milioane de utilizatori, ocazie cu care vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă ce include 10.000 de minute. Rămâne de văzut care este diferența dintre acest operator și Orange România, care își va anunța numărul oficial de clienți pe 24 februarie.

Până atunci, puteți activa oferta cu 10.000 de minute/SMS în rețea plus 40 de minute naționale și internaționale/SMS naționale lunar și asta doar cu 5 euro credit. Oferta este disponibilă utilizatorilor Cartelei Vodafone și celor care cumpără o cartelă nouă. Pentru activare va trebui să apelați *100# și rețineți că extraoptiunea poate fi activată până pe 20 februarie 2011, fiind menținută 3 luni după activare.

Revenind la cei 10 milioane de utilizatori, vă informăm că Vodafone avea 9.839 milioane de clienți la finalul lunii septembrie, creșterea recentă fiind asigurată cel mai probabil de ofertele din perioada sărbătorilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×