Vodafone România Îl va avea ca șef pe Ravinder Takkar Începând cu 1 mai

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 886 ori
<b>Vodafone România Îl va avea ca șef pe Ravinder Takkar Începând cu 1 mai</b>începând cu data de 1 mai Vodafone România va avea un nou director și anume Ravinder Takkar, care îi va prelua funcția lui Inaki Berroeta. în prealabil, Ravinder Takkar deținuse funcția de director general al Vodafone Partner Markets. Inaki...

începând cu data de 1 mai Vodafone România va avea un nou director și anume Ravinder Takkar, care îi va prelua funcția lui Inaki Berroeta. în prealabil, Ravinder Takkar deținuse funcția de director general al Vodafone Partner Markets.

Inaki Berroeta se afla la șefia Vodafone România din decembrie 2010, iar acum va prelua Vodafone Australia. Portofoliul noului șef al ramurii romanești Vodafone include o creștere a business-ului operatorului, prin extinderea prezenței sale și obținerea de noi parteneri. Astfel, Vodafone a obținut noi parteneri în Brazilia, Polonia, Taiwan, Vietnan, Kuweit, Iordania și Irak.

Takkar s-a alăturat Vodafone în 1994 și a fost membru de conducere al Vodafone India și Indus Tower Joint, un conglomerat care include și Vodafone India, dar și Airtel și Idea. Până la 1 mai va exista un interimat la Vodafone România, funcția de director general fiind ocupată de Giovanni Chiarelli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×