Au Început scăpările legate de LG G3! Iată o primă fotografie realizată cu acest device

1.528 ori
<b>Au Început scăpările legate de LG G3! Iată o primă fotografie realizată cu acest device</b>știam deja că înainte de lansarea lui LG G3 îl vom vedea pe LG G2 Pro, ceea ce s-a întâmplat la MWC 2014. Mai știam și că G3 va sosi la vară, dacă nu chiar mai târziu, servind drept flagship și rival pentru Galaxy S5 și noul HTC One. Ei bine...

știam deja că înainte de lansarea lui LG G3 îl vom vedea pe LG G2 Pro, ceea ce s-a întâmplat la MWC 2014. Mai știam și că G3 va sosi la vară, dacă nu chiar mai târziu, servind drept flagship și rival pentru Galaxy S5 și noul HTC One. Ei bine astăzi începe oficial seria de scurgeri de informații despre acest smartphone.

Totul a început cu imaginea de mai sus, care aparent reprezintă o fotografie realizată cu camera lui LG G3. Deja G2 era un device excelent, care atingea 9 ore de funcționare cu o baterie de 3000 mAh și are unul dintre cele mai bune raporturi ecran versus corp, adică ecranul său ocupa cea mai mare proporție din zona frontală.

Au Început scăpările legate de LG G3! Iată o primă fotografie realizată cu acest device

Sursa imaginii de aici este o persoană care are un prieten ce deja testează un G3 pentru un operator. Datele EXIF ne arată că e vorba despre modelul LG-D972, care ar putea fi asociat lui G3. Sursa afirmă că această cameră e aproape identică față de cea de pe LG G Pro 2, adică un senzor de 13 megapixeli, cu stabilizare optică a imaginii. LG G3 va debuta în iulie, se pare, iar fotografia de mai sus are o rezoluție de 4160 x 2342 pixeli.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×