LG G Flex va putea realiza captură video În format 4K odată cu noul update Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  LG 972 ori
<b>LG G Flex va putea realiza captură video În format 4K odată cu noul update Android 4.4 KitKat</b>Deși phablet-ul LG G Flex nu a reușit să impresioneze prin rezoluția ecranului de 6 inch, aceasta fiind doar HD 1280x720 pixeli, acesta a reușit să atragă atenția în special datorită formei curbate a carcasei și semi-flexibilitatea acesteia. Cu...

Deși phablet-ul LG G Flex nu a reușit să impresioneze prin rezoluția ecranului de 6 inch, aceasta fiind doar HD 1280x720 pixeli, acesta a reușit să atragă atenția în special datorită formei curbate a carcasei și semi-flexibilitatea acesteia.

Cu toate acestea, se pare că noul update la Android 4.4 KitKat va aduce o serie de noi funcții pentru utilizatorii de LG G Flex. Se pare că odată cu această actualizare, device-ul va putea realiza captură video la rezoluție 4K.

LG G Flex va putea realiza captură video În format 4K odată cu noul update Android 4.4 KitKat

De asemenea, sursa care a oferit aceste informații mai precizează și faptul că va fi pusă la dispoziția utilizatorului și posibilitatea de a filma în slow-motion la 120fps. Pentru a beneficia de aceste funcții, posesorii de LG G Flex nu vor avea altceva de făcut decât să își actualizeze versiunea actuală de Android.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×