LG G Flex va putea realiza captură video În format 4K odată cu noul update Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  LG 1.017 ori
<b>LG G Flex va putea realiza captură video În format 4K odată cu noul update Android 4.4 KitKat</b>Deși phablet-ul LG G Flex nu a reușit să impresioneze prin rezoluția ecranului de 6 inch, aceasta fiind doar HD 1280x720 pixeli, acesta a reușit să atragă atenția în special datorită formei curbate a carcasei și semi-flexibilitatea acesteia. Cu...

Deși phablet-ul LG G Flex nu a reușit să impresioneze prin rezoluția ecranului de 6 inch, aceasta fiind doar HD 1280x720 pixeli, acesta a reușit să atragă atenția în special datorită formei curbate a carcasei și semi-flexibilitatea acesteia.

Cu toate acestea, se pare că noul update la Android 4.4 KitKat va aduce o serie de noi funcții pentru utilizatorii de LG G Flex. Se pare că odată cu această actualizare, device-ul va putea realiza captură video la rezoluție 4K.

LG G Flex va putea realiza captură video În format 4K odată cu noul update Android 4.4 KitKat

De asemenea, sursa care a oferit aceste informații mai precizează și faptul că va fi pusă la dispoziția utilizatorului și posibilitatea de a filma în slow-motion la 120fps. Pentru a beneficia de aceste funcții, posesorii de LG G Flex nu vor avea altceva de făcut decât să își actualizeze versiunea actuală de Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×