Vodafone Romania lanseaza noi abonamente de Internet mobil de mare viteza

1.628 ori
<b>Vodafone Romania lanseaza noi abonamente de Internet mobil de mare viteza</b>Vodafone va oferi clientilor sai noi abonamente de Internet mobil, cu pachete de date variate si viteze de pana la 7.2 Mbps plus trafic nelimitat. Printre ofertele Vodafone Mobile Connect se numara Unlimited Mobile Internet 1.8 Mbps, la pretul de 9 euro,...

Vodafone va oferi clientilor sai noi abonamente de Internet mobil, cu pachete de date variate si viteze de pana la 7.2 Mbps plus trafic nelimitat.

Printre ofertele Vodafone Mobile Connect se numara Unlimited Mobile Internet 1.8 Mbps, la pretul de 9 euro, oferind utilizatorilor viteza de 1.8 Mbps si un trafic initial de 1 GB. Daca doriti mai mult, mai exista si 2 abonamente Unlimited Mobile Internet 3.6 Mbps, de 11 euro si 16 euro, oferind viteze de pana la 3.6 Mbps (trafic initial 2 GB, respectiv 4 GB).

Clientii Vodafone Romania pot alege si pachetul Unlimited Mobile 7.2 Mbps, in variantele de 19 sau 27 de euro. Ambele vor oferi utilizatorilor viteze de 7.2 Mbps si un trafic initial de 4, respectiv 8 GB. Daca veti depasi valoarea traficului initial, nu veti fi taxati suplimentr, dar viteza va scadea la 128 kbps. Retineti si faptul ca pentru 3 euro pe luna in plus, puteti adauga inca 1 GB traficului initial, la viteza specifica abonamentului folosit.

Pana la 31 martie 2009, Vodafone va oferi laptopul Log'n'Go la preturi ce pornesc de la 99 de euro (TVA inclus), iar in cazul lui Mobile Connect, abonamentele pe 2 ani vor fi insotite de dispozitive de conectate gratuite.

Sursa: Wall-street.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×