Real Football 2009 este "cel mai bun joc pentru telefoane mobile"

2.366 ori
<b>Real Football 2009 este "cel mai bun joc pentru telefoane mobile"</b>Gameloft, unul dintre cei mai importanti producatori si developeri de jocuri pentru platforme mobile a castigat premiul pentru "Cel mai bun joc pentru telefoane mobile", decernat la Mobile World Congress 2009. Premiu a fost acordat pentru jocul Real...

Gameloft, unul dintre cei mai importanti producatori si developeri de jocuri pentru platforme mobile a castigat premiul pentru "Cel mai bun joc pentru telefoane mobile", decernat la Mobile World Congress 2009. Premiu a fost acordat pentru jocul Real Football 2009.

Juriul competitiei a declarat ca Real Football 2009 este exact titlul de care nevoie sectorul mobil: un joc intuitiv si usor de jucat, cu o grafica excelenta si care profita din plin de functiile telefonului mobil (WiFi si Bluetooth pentru campionate online). Seria Real Football a avut mereu vanzari impresionante, devenind un punct de referinta pentru toate jocurile portabile de fotbal.

Versiunea 2009 vine cu 12 stadioane, 12 campionate si un total de 200 de echipe. In plus, jucatorii se comporta foarte realist, iar grafica este spectaculoasa, dupa cum sunt si efectele audio, care transpun jucatorul in atmosfera stadionului. Real Football 2009 este disponibil pe numeroase platforme, de la iPhone la iPod Touch, Nokia N-Gage si Nintendo DS.

Sursa: Passionemobile.wordpress.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×