Vodafone face sute de concedieri in Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.290 ori
<b>Vodafone face sute de concedieri in Marea Britanie</b>Vodafone Group PLC, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume a anuntat recent ca planuieste sa faca sute de reduceri de personal in Marea Britanie, pentru a reduce costurile si creste veniturile, in conditiile actualei crize economice. Compania...

Vodafone Group PLC, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume a anuntat recent ca planuieste sa faca sute de reduceri de personal in Marea Britanie, pentru a reduce costurile si creste veniturile, in conditiile actualei crize economice.

Compania va pune in aplicare aceste masuri de azi, cei mai afectati fiind angajatii Vodafone din sectiunea "Operatiuni", fara a cunoste numarul precis al celor disponibilizati. CEO-ul Vodafone, Vittorio Colao, care si-a preluat postul in luna iulie a anului trecut incearca sa creasca profiturile companiei prin toate mijloacele posibile.

La inceputul acestei luni, filiala australiana Vodafone a fuzionat cu Hutchison Telecommunications Ltd., avand in vedere ca perspectivele de crestere din acea regiune sunt slabe. Tot la inceputul lunii, Colao declara ca Vodafone face progrese in procesul de reducere a costurilor cu un miliard de lire sterline, pana in luna martie a anului 2011. Printre masurile amintite, pentru a atinge acest scop, se numara rationalizarea retelei, cheltuielile scazute la capitol logistica si advertising.

Sursa: Bloomberg.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×