Vodafone România listează tabletele iPad Air și iPad Mini 2 În magazinul online

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 995 ori
<b>Vodafone România listează tabletele iPad Air și iPad Mini 2 În magazinul online</b>Aflăm, prin intermediul Gadget.ro&nbsp;că cei de la Vodafone au introdus în gama de tablete de pe magazinul online și modelele Apple iPad Air, respectiv iPad Mini 2. Acest anunț vine după o lungă perioadă de așteptare, tabletele în cauză fiind...

Aflăm, prin intermediul Gadget.ro că cei de la Vodafone au introdus în gama de tablete de pe magazinul online și modelele Apple iPad Air, respectiv iPad Mini 2. Acest anunț vine după o lungă perioadă de așteptare, tabletele în cauză fiind lansate oficial pe piața din România la data de 1 noiembrie 2013.

Cele două tablete pot fi cumpărate fie fără contract, fie prin intermediul unor abonamente de date ce oferă beneficii la pachet, cât și reduceri pentru dispozitivele achiziționate. Apple iPad Air este o tabletă cu display de 9.7 inch ce măsoară 7.5 mm în grosime și care cântărește doar 469 grame. Acest model a primit un review detaliat chiar în luna lansării pe piața din România, recenzie ce poate fi consultată chiar aici.

Prețurile pentru iPad Air prin intermediul Vodafone variază la abonament în funcție de varianta aleasă, fiind disponibile versiuni cu 16, 32 sau 64 GB de stocare. Cea mai ieftină versiune este iPad Air 16 GB, model comercializat de Vodafone la un preț de 589 euro. Aflați că modelul iPad Mini Retina este disponibil în variante de 16 sau 32 GB de stocare cu prețuri începând de la 519 euro.

 Preț tabletăRată lunară
(24 luni)
Preț abonament lunar
(24 luni)

 
Total plată final de contract
Apple iPad Air 16GB0 euro15 euro23 euro912 euro
Apple iPad Mini Retina 16 GB0 euro15 euro20 euro840 euro

De asemenea, iPad Air, respectiv iPad Mini 2 pot fi achiziționate și prin intermediul unor pachete de date. Acesta din urmă în varianta de 16 GB poate fi al vostru pentru un avans de 0 euro și 20 euro rată lunară la abonamentul Smart Net 15 pentru o perioadă de doi ani. Astfel vom plăti 35 euro lunar pentru tabletă și pentru un pachet de date ce oferă 10 GB de trafic la viteze 4G. Modelul iPad Air 16 GB poate fi cumpărat cu avans 0 euro, o rată lunară de 23 euro și un abonament Smart Net 15 pentru o perioadă de 2 ani. Suma necesară pe care va trebui să o plătim lunar este de 38 euro timp de 2 ani.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Vodafone România.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!

Sursa: gadget.ro Via:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×