Vodafone România oferă companiilor minute nelimitate și date în roaming fără costuri suplimentare față de abonament

1.850 ori
<b>Vodafone România oferă companiilor minute nelimitate și date în roaming fără costuri suplimentare față de abonament</b>Parte din oferta aniversară de 20 ani a brandului, Vodafone România anunță astăzi debutul unei promoții speciale pentru companii, ofertă prin care se oferă minute nelimitate și date în roaming fără costuri suplimentare la abonament. Așadar, vorbim

Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Vodafone România anunță astăzi lansarea unor noi abonamente ce le oferă companiilor posibilitatea de a folosi fără costuri suplimentare, beneficiile de minute nelimitate și de date naționale incluse și în țările din Spațiul Economic European (alcături din toate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia).

Clienții noi și cei existenți care vor putea opta pentru noile pachete își vor putea utiliza beneficiile în Spațiul Economic European pentru abonamente începând de la 13 euro lunar fără TVA. Oferta este parte din campania prin care operatorul aniversează 20 ani în România și marchează totodată o premieră pentru țara noastră. 

De asemenea, aceste noi abonamente oferă companiilor flexibilitatea de a alege gratuit între pachete de date suplimentare sau beneficii de roaming valabile în 15 țări din afara Spațiului Economic European precum Australia, Elveția, Egipt, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA, Turcia și altele. Abonamentele RED Business oferă minute naționale nelimitate, date mobile și minute internaționale valabile oriunde în lume. 

Mai multe despre noua ofertă destinată companiilor puteți afla de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×