Vodafone România oferă de azi până la 5 GB trafic de date gratuit pe Cartela Vodafone; "Vorbești, net primești!"

2.446 ori
<b>Vodafone România oferă de azi până la 5 GB trafic de date gratuit pe Cartela Vodafone; "Vorbești, net primești!"</b>Utilizatorii Cartelei Vodafone au parte astăzi de o veste excelentă, mai ales dacă petrec mult timp pe web și niciodată nu le este de ajuns cantitatea de MB. Ei bine, de azi ei vor primi câte 1 MB trafic de date pentru orice apel efectuat sau...

Utilizatorii Cartelei Vodafone au parte astăzi de o veste excelentă, mai ales dacă petrec mult timp pe web și niciodată nu le este de ajuns cantitatea de MB. Ei bine, de azi ei vor primi câte 1 MB trafic de date pentru orice apel efectuat sau primit.

Oferta se aplică indiferent de rețeaua în care apelați sau de reteaua in care se afla utilizatorul care vă apelează. Promoția va permite să acumulați trafic de date până la 5 GB în fiecare lună. Vodafone România pune la dispoziție această oferă atât utilizatorilor noi, cât și a celor existenți pe Cartela. Ideea este cu atât mai atractivă cu cât două persoane care sunt în rețeaua Vodafone și poarta convorbiri dese împreună vor beneficia și de mega de trafic împreună.

Pentru a primi acest beneficiu, trebuie să vă înscrieți în promoția "Vorbești, net primești" prin trimiterea unui SMS gratuit la numărul 2777. Clienții Cartelei Vodafone primesc primul bonus la două săptămâni de la înscriere în campanie, valabilitatea sa fiind de 2 săptămâni. Vă puteți înscrie până pe 31 martie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×