Taiwanezii de la HTC vor dezvălui phabletul mid-range Desire 8 pe 24 februarie

1.079 ori
<b>Taiwanezii de la HTC vor dezvălui phabletul mid-range Desire 8 pe 24 februarie</b>La sfârșitul lunii trecute vă aduceam în premieră atât o imagine cu noul HTC Desire 8, cât și o serie de rezultate benchmark ale acestui nou phablet mid-range. Am reușit astfel să fim cu un pas înaintea marilor site-uri tech cunoscute, cum ar...

La sfârșitul lunii trecute vă aduceam în premieră atât o imagine cu noul HTC Desire 8, cât și o serie de rezultate benchmark ale acestui nou phablet mid-range. Am reușit astfel să fim cu un pas înaintea marilor site-uri tech cunoscute, cum ar fi GSMArena sau PhoneArena, site-uri care ne-au citat în articolele publicate despre acest nou smartphone încă nedescoperit și cărora le mulțumim pe această cale!

La aproximativ o lună după aceste articole, iată că aflăm și data de lansare a lui HTC Desire 8, device ce a apărut recent pe platforma de microblogging Weibo din China, astfel confirmându-se lansarea sa și desing-ul. Acesta va fi dezvăluit oficial pe data de 24 februarie, cel mai probabil în cadrul show-ului MWC 2014.

Data lansarii lui HTC Desire 8

HTC Desire 8 va dispune de un display 720p de 5.5 inch, butoane software on-screen, un procesor quad-core Snapdragon 200 tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD. De asemenea, mai întâlnim o cameră foto de 13 megapixeli, și o cameră frontală de 5 megapixeli. Din păcate nu există detalii despre preț, ceea ce înseamnă că va trebui să așteptăm data de 24 februarie pentru a afla acest aspect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×