Vânzările de smartphone-uri au crescut cu 400% În 2013 la Oktal.ro, primul magazin online din România cu produse IT&C

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 787 ori
<b>Vânzările de smartphone-uri au crescut cu 400% În 2013 la Oktal.ro, primul magazin online din România cu produse IT&C</b>Oktal.ro este primul magazin online din țara noastră, specializat pe produse IT&C, electronice și electrocasnice și ne interesează cifrele lor cu privire la smartphone-uri. Ne interesează cu atât mai mult cu cât aflăm că în 2013 vânzările de...

Oktal.ro este primul magazin online din țara noastră, specializat pe produse IT&C, electronice și electrocasnice și ne interesează cifrele lor cu privire la smartphone-uri. Ne interesează cu atât mai mult cu cât aflăm că în 2013 vânzările de telefoane mobile high end au crescut cu 400% la acest magazin.

Cele mai vândute telefoane inteligente de pe Oktal.ro au fost LG Nexus 4, Samsung Galaxy S4 și Nokia Lumia 520. Tabletele au înregistrat o creștere a vânzărilor cu 200%, semn că utilizatorii romani urmează trendurile din afară și adoptă și aceste terminale. Nexus 10 a fost unul dintre cele mai bine vândute device-uri de acest gen la Oktal.ro. Cu ocazia Black Friday 2013, acest retailer a avut un volum de vânzări de 1.5 milioane de euro, iar în tot anul trecut cifra de afaceri a companiei a crescut cu 30%.

Vânzările în perioada sărbătorilor de iarnă au fost mai mari cu 30% față de iarna lui 2012, iar în tot anul trecut Oktal.ro a procesat 25.000 de comenzi. Experiența companiei din spatele Oktal constă în peste 15 ani de experiență pe piața locală în comerț electronic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×