Vânzările de smartphone-uri au crescut cu 400% În 2013 la Oktal.ro, primul magazin online din România cu produse IT&C

913 ori
<b>Vânzările de smartphone-uri au crescut cu 400% În 2013 la Oktal.ro, primul magazin online din România cu produse IT&C</b>Oktal.ro este primul magazin online din țara noastră, specializat pe produse IT&C, electronice și electrocasnice și ne interesează cifrele lor cu privire la smartphone-uri. Ne interesează cu atât mai mult cu cât aflăm că în 2013 vânzările de...

Oktal.ro este primul magazin online din țara noastră, specializat pe produse IT&C, electronice și electrocasnice și ne interesează cifrele lor cu privire la smartphone-uri. Ne interesează cu atât mai mult cu cât aflăm că în 2013 vânzările de telefoane mobile high end au crescut cu 400% la acest magazin.

Cele mai vândute telefoane inteligente de pe Oktal.ro au fost LG Nexus 4, Samsung Galaxy S4 și Nokia Lumia 520. Tabletele au înregistrat o creștere a vânzărilor cu 200%, semn că utilizatorii romani urmează trendurile din afară și adoptă și aceste terminale. Nexus 10 a fost unul dintre cele mai bine vândute device-uri de acest gen la Oktal.ro. Cu ocazia Black Friday 2013, acest retailer a avut un volum de vânzări de 1.5 milioane de euro, iar în tot anul trecut cifra de afaceri a companiei a crescut cu 30%.

Vânzările în perioada sărbătorilor de iarnă au fost mai mari cu 30% față de iarna lui 2012, iar în tot anul trecut Oktal.ro a procesat 25.000 de comenzi. Experiența companiei din spatele Oktal constă în peste 15 ani de experiență pe piața locală în comerț electronic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×