Vodafone România oferă mai mult trafic la abonamentul RED 29 (cu telefon și fără)

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.177 ori
<b>Vodafone România oferă mai mult trafic la abonamentul RED 29 (cu telefon și fără)</b>După un editorial ultra critic de aici, Vodafone reacționează și a crescut cantitatea de trafic oferită la pachet cu abonamentul RED 29. Astfel, pentru cei care iau un abonament RED 29 fără telefon, cantitatea de date crește de la 500 MB la 1 GB....

După un editorial ultra critic de aici, Vodafone reacționează și a crescut cantitatea de trafic oferită la pachet cu abonamentul RED 29. Astfel, pentru cei care iau un abonament RED 29 fără telefon, cantitatea de date crește de la 500 MB la 1 GB.

Cei care iau și telefonul și abonamentul la RED 29 primesc 750 MB în loc de 500 MB și dacă ar fi să fiu cârcotaș, aș spune că tot nu e destul. Primiți și 15 GB în Vodafone Cloud pentru stocarea de fișiere (opțiunea fără telefon), iar Vodafone promite o viteză de navigare de până la 43.2 Mbps. Ofertele se aplică pentru clienții care achiziționează un pachet RED pe 2 ani, din câte am înțeles.

în plus, Vodafone aduce și muzica nelimitată cu Zonga, protecție antivirus (funcții de blocare și localizare a telefonului cu Vodafone Protect). După cum probabil știați deja, RED 29 aduce și minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea. Oferă e disponibilă și pentru clienții noi și existenți. Ce pot să spun, decât la mai mare și la mai mulți MB de trafic!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×