Vodafone se pregăteşte să ne ofere abonamente cu internet 4G nelimitat pentru mobil?

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.969 ori
<b>Vodafone se pregăteşte să ne ofere abonamente cu internet 4G nelimitat pentru mobil?</b>&Icirc;n v&acirc;ltoarea lansărilor de la IFA 2015, am observat că am primit şi un comunicat de presa din partea Vodafone Rom&acirc;nia, care are ca subiect următoarea frază: "La un an de Supernet 4G, Vodafone anunţa cea mai mare experienţă de...

În vâltoarea lansărilor de la IFA 2015, am observat că am primit şi un comunicat de presa din partea Vodafone România, care are ca subiect următoarea frază: "La un an de Supernet 4G, Vodafone anunţă cea mai mare experienţă de internet gratuit din România".

Cum nimic nu se întâmplă fără motiv, gândul mă duce la un test masiv de reţea, ocazie cu care operatorul roşu poate măsura eficiența şi capacitatea de stres a reţelei de date.

Mai departe în comunicat ni se dau următoarele detalii: "În weekend-ul 12-13 septembrie, toţi utilizatorii serviciilor Vodafone vor putea naviga pe internet timp de două zile, gratuit şi nelimitat.". Puteți citi conținutul comunicatului de presă din acest document.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×