Digi Mobil reduce tarifele de acces la internet în roaming pentru clienții ce călătoresc în Turcia

1.357 ori
<b>Digi Mobil reduce tarifele de acces la internet în roaming pentru clienții ce călătoresc în Turcia</b>Digi Mobil anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă faptul că tarifele de acces la internet în roaming pentru clienții ce vor călători în această vară în Turcia, vor fi reduse considerabil. Astfel de la un cost de 10,5 euro/MB, se ajunge la

Operatorul Digi Mobil anunță că începând de astăzi, 15 iulie, tarifele pentru traficul de date mobile în roaming național pentru clienții ce călătoresc în Turcia vor fi reduse semnificativ. Astfel, de acum înainte vom avea de plătit doar 0,06 euro pentru 1 MB consumat în roaming, față de 10,5 euro/MB cât era anterior.

Tarife roaming

Totodată, compania aplică și tarife accesibile de doar 0.17 euro/minut pentru apelurile inițiate către România sau alte țări din Uniunea Europeană, și pentru convorbirile locale, în timp ce costul pentru apelurile primite va fi de 0,0114 euro/minute. Expedierea unui SMS va costa doar 0,06 euro, iar mesajele primite nu vor implica nici un cost suplimentar din partea clienților Digi Mobil. 

Pentru a avea acces în roaming național va trebui ca mai întâi să activați serviciul de roaming pe teritoriul României, lucru ce se poate face telefonic prin apelarea numerelor 031.400.7777 sau *777, fie prin completarea unui formular direct din ContulMeuDigi. Puteți afla mai multe detalii despre noutățile Digi și despre abonamentele disponibile accesând pagina rcs-rds.ro, sau vizitând unul dintre magazinele fizice Digi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×