Vodafone si Huawei investesc intr-un Centru al Inovatiilor

1.470 ori
<b>Vodafone si Huawei investesc intr-un Centru al Inovatiilor</b>Vodafone si Huawei au anuntat un parteneriat care presupune infiintarea unui Centru al Inovatiilor in Aplicatii in Madrid, cu scopul de a revolutiona si perfectiona noile servicii si produse. CEO-ul Vodafone Spania, Francisco Roman si presedintele Huawei...

Vodafone si Huawei au anuntat un parteneriat care presupune infiintarea unui Centru al Inovatiilor in Aplicatii in Madrid, cu scopul de a revolutiona si perfectiona noile servicii si produse.

CEO-ul Vodafone Spania, Francisco Roman si presedintele Huawei Application, Che Haiping au semnat ieri o intelegere pentru a infiinta centrul anterior mentionat. Acesta va fi deschis cu scopul de a creste numarul de inovatii la capitolul solutii in domeniul telecomunicatiilor, fiind folosite laboratoarele de cercetari din Spania. Prin intermediul colaborarii, inovatiile asiatice vor poposi in sfarsit in Europa, rezultand o imbinare a tehnologiilor care au facut furori in Orient si patrund acum si pe "Batranul Continent".

Suntem deja familiari cu tehnologia Huawei, avand in vedere faptul ca aceasta companie furnizeaza telefoane celor de la RCS & RDS care le ofera gratuit in cadrul abonamentelor serviciului DigiMobil. Vodafone este cel mai mare operator din lume (la capitolul venituri), in vreme ce Huawei este unul dintre cei mai importanti furnizori de terminale mobile, in Asia, Europa si de curand si in SUA.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×