Telescop pe telefonul mobil, acum o realitate!

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.583 ori
<b>Telescop pe telefonul mobil, acum o realitate!</b>Creat special pentru terminalul Motorola RAZR V3 si Motorola KRZR K1, telescopul pentru telefonul mobil este un gadget pe care chiar si James Bond l-ar adora. Va trebui doar sa atasati telescopul la o portiune a camerei telefonului Motorola RAZR pe care...

Creat special pentru terminalul Motorola RAZR V3 si Motorola KRZR K1, telescopul pentru telefonul mobil este un gadget pe care chiar si James Bond l-ar adora.

Va trebui doar sa atasati telescopul la o portiune a camerei telefonului Motorola RAZR pe care il folositi, pentru ca apoi sa puteti spiona in voie, fara prea multe eforturi suplimentare. Cu noi versiuni ale lui iPhone gata de lansare si cu avansul tehnologiei touchscreen, un telescop este exact lucrul de care Motorola are nevoie pentru a invia seria RAZR. La doar 19 dolari, acest accesoriu este cadoul excelent, acum in perioada cand cardurile ne sunt secatuite de sarbatori.

Distractia adevarata va incepe atunci cand un smartphone, de preferat iPhone va beneficia de un accesoriu similar, poate chiar cu un zoom imbunatatit. Desi actualul telescop este destul de putin estetic, nefiind utilizabil in public (fara a fi observat de persoana spionata), banuim ca viitoarele update-uri se vor axa mai putin pe zooming si mai mult pe aspect si micsorarea accesoriului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×