Vodafone Smart Prime 6 și Smart First 6 debutează și pe plan local; iată prețurile

4.730 ori
<b>Vodafone Smart Prime 6 și Smart First 6 debutează și pe plan local; iată prețurile</b>De ceva timp și operatorii de la noi au &icirc;nceput să comercializeze telefoane, respectiv tablete sub brand propriu. Astăzi, Vodafone anunță introducerea a două noi telefoane denumite Smart Prime 6 și Smart First 6, device-uri ce sosesc la...

De ceva timp și operatorii de la noi au început să comercializeze telefoane, respectiv tablete sub brand propriu. Astăzi, Vodafone anunță introducerea a două noi telefoane denumite Smart Prime 6 și Smart First 6, device-uri ce sosesc la prețuri destul de acceptabile împreună cu abonamentele de date și voce.

Primul model, și anume Vodafone Smart Prime 6 sosește cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64-bit, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și cameră foto de 8 megapixeli cu autofocus. Ni se oferă și 4G LTE, o baterie de 2.500 mAh și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Prețul său fără abonament este de doar 531 lei.

Smart First 6

Pe de altă parte, în cazul lui Smart First 6 avem parte de specificații ceva mai slabe, dar și un preț mai accesibil. Primim un display de 4 inch cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core de 1.0 GHz, 512 MB RAM și 4 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB.

Acest telefon dispune de o cameră foto principală de 2 megapixeli cu focus fix, conectivitate 3G și o baterie de 1.400 mAh. Smart First 6 rulează Android 4.4 KitKat și costă 240 lei fără abonament.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×