Imagini de presă cu Samsung Galaxy S6 Active ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 956 ori
<b>Imagini de presă cu Samsung Galaxy S6 Active ajung pe web</b>După ce ieri aveam ocazia să aruncăm o primă privire asupra lui Galaxy S6 Active, o variantă rezistentă la apă și praf a flagship-ului sud-coreean din acest an, iată că acum noi imagini ajung pe web. De această dată avem parte de randări de...

După ce ieri aveam ocazia să aruncăm o primă privire asupra lui Galaxy S6 Active, o variantă rezistentă la apă și praf a flagship-ului sud-coreean din acest an, iată că acum noi imagini ajung pe web. De această dată avem parte de randări de calitate ce vin din partea celebrului leaker @evleaks.

Modelul prezentat mai sus sosește în două variante de culoare ceva mai speciale, iar logo-ul de pe spatele acestuia ne dezvăluie faptul că pentru început telefonul va fi disponibil prin intermediul operatorului american AT&T.

Așa cum am aflat și ieri, se așteaptă ca Samsung Galaxy S6 Active să ofere o baterie de 3.500 mAh și certificare pentru rezistență la apă, praf și căzături. De asemenea, acesta va aduce mare parte din hardware-ul lui S6, și anume procesorul octa-core Exynos 7420, display-ul de 5.1 inch și camera foto de 16 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×