Vodafone România anunță o vară cu roaming mai accesibil; Operatorul reduce tarifele zilnice cu 50%

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 650 ori
<b>Vodafone România anunță o vară cu roaming mai accesibil; Operatorul reduce tarifele zilnice cu 50%</b>După cum anunțam săptămâna trecută, de la 1 iulie se vor reduce tarifele la serviciile de roaming în UE, iar operatorii locali se conformează. Azi aflăm ce oferte are Vodafone România în acest segment, ei oferind tarife mai avantajoase celor...

După cum anunțam săptămâna trecută, de la 1 iulie se vor reduce tarifele la serviciile de roaming în UE, iar operatorii locali se conformează. Azi aflăm ce oferte are Vodafone România în acest segment, ei oferind tarife mai avantajoase celor care călătoresc în această vară.

începând de pe 1 iulie 2014 Vodafone România va reduce tarifele de roaming în conformitate cu reglementările noi UE, iar ca promoție în lunile august și iulie, abonații operatorului vor avea parte de opțiunea "Roaming pe zi" cu numai 1.99 euro pe zi. Ea va permite clienților să folosească minutele și SMS-urile internaționale, dar și traficul de date inclus în abonament atunci când călătoresc în Europa.

Clienții Vodafone RED care nu au beneficii de roaming deja incluse în abonament vor avea la dispoziție opțiunea Roaming pe Zi cu tarif promoțional de 1.5 euro pe zi. Opțiunea Roaming pe zi este disponibilă pentru clienții Vodafone care călătoresc în 35 de țări, printre care și Austria, Belgia, Cipru, Danemarca sau Franța, dar și tari ca Islanda, Norvegia, Turcia sau Albania. Roaming pe zi se aplică și pentru destinații din afară Europei, că SUA, pentru o taxă zilnică de 6 euro pe zi. Mai multe detalii despre Vodafone Roaming aici.

Puteți activa opțiunea la *100# și *222 sau online prin MyVodafone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×