Iată cum arată phabletul LG G Pro 2 pe roșu

Autor:  | Publicat în:  LG 1.188 ori
<b>Iată cum arată phabletul LG G Pro 2 pe roșu</b>Printre terminalele cu care am făcut cunostiinta la MWC 2014 se numără și phabletul LG G Pro 2, care se vrea a fi un flagship cu ecran mare de la LG dar și un preview la G3. Acest model primește astăzi o versiune de culoare roșie pe care o vedeți...

Printre terminalele cu care am făcut cunostiinta la MWC 2014 se numără și phabletul LG G Pro 2, care se vrea a fi un flagship cu ecran mare de la LG dar și un preview la G3. Acest model primește astăzi o versiune de culoare roșie pe care o vedeți mai jos.

Observați că spatele său are o textură punctată, iar acest model e cu atât mai important, cu cât e probabil singurul rival al lui Galaxy Note 3 cu brand mare. Acest handset de culoare roșie a fost descoperit chiar pe site-ul LG, deci e oficial într-o oarecare măsură. Nu e vorba de un roșu glossy aici, ci de unul mat, care arăta foarte bine.

Vă reamintesc că acest phablet vine cu un ecran Full HD IPS de 5.9 inch, o cameră de 13 megapixeli în spate, un procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz și 3 GB RAM. El rulează Android 4.4 KitKat și dispune de o baterie de 3200 mah. în plus el dispune și de o funcție numită Knock Code, care permite deblocarea ecranului bătând pe el un cod morse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×