Vodafone versus Orange la CERF 2007

1.409 ori
<b>Vodafone versus Orange la CERF 2007</b>Duelul celor mai mari operatori autohtoni de telefonie mobila continua si in cadrul celei mai celebre expozitii de IT&C din Romania, CERF 2007. Atat Vodafone, cat si Orange va vor prezenta numeroase inovatii, solutii de conectare la Internet si tehnologii...

Duelul celor mai mari operatori autohtoni de telefonie mobila continua si in cadrul celei mai celebre expozitii de IT&C din Romania, CERF 2007. Atat Vodafone, cat si Orange va vor prezenta numeroase inovatii, solutii de conectare la Internet si tehnologii de ultima ora din domeniul telefoniei mobile.

Orange va oferi demonstratii ale tehnologiei HSDPA, un tip de conectivitate care ofera viteze de pana la 3.6Mbps. Aceste servicii vor fi lansate in iunie, in 10 orase mari din tara. Nu va trebui sa ne multumim cu 3.6Mbps, caci pana la finalul anului 2007 viteza va creste pana la 7.2 Mbps datorita tehnologiei HSUPA. Tot la standul Orange veti putea testa Flashcode, un scanner de coduri bidimensionale de bare incorporat pe telefonul mobil. Acesta va va permite accesati diverse continuturi media din cadrul portalurilor wap. Orange va prezenta si utila solutie M2M Connect, care anunta accidentele rutiere, micsorand pagubele sau salvand vieti.

Vodafone va prezenta noile sale servicii 3G broadband, dubland viteza actuala de 1.4 Mbps. Reprezentatii companiei afirma ca pana la finalul acestei luni clientii Vodafone din 23 de orase vor putea utiliza noile servicii 3G broadband la o viteza de pana la 2.8Mbps. Tehnologia va fi demonstrata la stand, impreuna cu numeroase solutii dedicate publicului din categoria business. Orasele care intra in acoperirea 3G broadband sunt: Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea,Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda si Deva. Vodafone va mai oferi si o serie de numere fixe (prefix 0372) pentru clientii solutiilor sale, si anume 6000 de companii, reducand astfel costurile de comunicatii.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×