Mozilla Firefox se pregateste pentru piata mobila

1.258 ori
<b>Mozilla Firefox se pregateste pentru piata mobila</b>Avand in vedere ca Opera a reusit sa furnizeze un browsing aproape perfect pentru milioanele de telefoane ce suporta Java, ar fi momentul sa vedem si alte browsere "la lucru" pe noile modele de terminale mobile. Utilizatorii de terminale care opereaza pe...

Avand in vedere ca Opera a reusit sa furnizeze un browsing aproape perfect pentru milioanele de telefoane ce suporta Java, ar fi momentul sa vedem si alte browsere "la lucru" pe noile modele de terminale mobile.

Utilizatorii de terminale care opereaza pe Symbian, Palm si Windows Mobile au numeroase optiuni la capitolul browser, printre care se numara si Opera Mobila, Pocket Internet Explorer si altele. Cum ramane cu acea multime de telefoane care se axeaza pe utilizarea Java in cadrul retelei wireless? Iata ca popularul si flexibilul browser Mozilla Firefox se va alatura lui Opera Mobile (si Opera Mini), conform lui Mitchell Baker, CEO la Mozilla Foundation.

Proiectul Minimo nu este inca oficial un proiect Mozilla si nu ar trebui sa fie confundat cu produsele destinate terminalelor mobile pe care Mozilla le pregatea de cativa ani. Browserul Firefox pentru telefoane mobile este inca un concept, dar deja Opera Mobile este disponibil cu suport pentru tab-uri. Am fi curiosi sa vedem cum se comporta Firefox ca browser principal pentru un terminal mobil ce se conecteaza online prin wireless.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×