Vom vorbi pe mobil mai ieftin din aprilie

1.463 ori
<b>Vom vorbi pe mobil mai ieftin din aprilie</b>ANC (Autoritatea Nationala pentru Comunicatii) a anuntat recent un plan de reducere a tarifelor de interconectare intre operatorii de telefonie mobila, care va determina scaderea tarifelor aplicate convorbirilor. Tarifele de interconectare reprezinta suma...

ANC (Autoritatea Nationala pentru Comunicatii) a anuntat recent un plan de reducere a tarifelor de interconectare intre operatorii de telefonie mobila, care va determina scaderea tarifelor aplicate convorbirilor.

Tarifele de interconectare reprezinta suma pe care un operator o plateste pentru ca abonatii sai sa apeleze clientii altor operatori. ANC a decis sa amane reducerea acestor tarife cu 2 luni, astfel ca ele se vor aplica din aprilie 2009, in cazul tuturor celor 5 mari operatori de telefonie de pe piata.

De asemenea, de la 1 iulie 2010, va exista o noua etapa de reducere pentru Cosmote, Telemobil si RCS & RDS. In total vor fi trei etape de scadere a tarifelor pentru serviciile de terminare a apelurilor in retelele Cosmote si Telemobil, ele desfasurandu-se de-a lungul a 15 luni. Scopul este atingerea unei simetrii cu tarifele Orange si Vodafone in data de 1 iulie 2010. Deoarece RCS & RDS este nou-venitul pietei telefoniei mobile, timpul lor de ajustare a tarifelor va fi mai lung.

Sursa: ZF.ro

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×