Asus P565 analizat, mai bun decat un smartphone HTC?

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.028 ori
<b>Asus P565 analizat, mai bun decat un smartphone HTC?</b>Gadgetmix a publicat in sfarsit o recenzie completa a smartphone-ului Asus P565, terminalul Windows Mobile Professional dotat cu ecran VGA si procesor de 800 MHz, care concureaza de la egal cu smartphone-urile performante ale celor de la HTC. Iata o...

Gadgetmix a publicat in sfarsit o recenzie completa a smartphone-ului Asus P565, terminalul Windows Mobile Professional dotat cu ecran VGA si procesor de 800 MHz, care concureaza de la egal cu smartphone-urile performante ale celor de la HTC. Iata o comparatie intre un astfel de terminal si Asus P565:

La capitolul argumente "Pro" pentru achizitionarea noului smartphone Asus se afla designul sau de calitate, finisajul in piele, ecranul performant si cu feedback bun, procesorul rapid (Intel PXA930 de 800  MHz), sau camera de 3 megapixeli cu autofocus. Telefonul a fost laudat si pentru greutatea sa de doar 120 de grame si pentru carcasa cu care soseste la pachet.

Printre argumentele "Contra" se numara interfata Glide, cu care va veti obisnui greu, slotul microSD greu accesibil, OS-ul lent si cei doar 56 MB de RAM liberi, dupa o bootare ce pune la dispozitie 128 MB RAM. In cele din urma, a fost criticata si camera de doar 3 megapixeli, care ar fi putut foarte usor sa fie inlocuita cu una de 5 megapixeli, iar daca tot mentionam defecte, lipsa jackului audio de 3.5 mm a fost de asemenea amintita.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×