Produse evoMAG.ro

Wallpaper-uri interesante pentru Nokia 5800 XpressMusic

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.010 ori
<b>Wallpaper-uri interesante pentru Nokia 5800 XpressMusic</b>Daca sunteti in cautare de wallpaper-uri originale pentru telefonul dumneavoastra Nokia 5800 XpressMusic, aflati ca puteti descarca peste 500 de variante de pe forumul Dailymobile. O noua galerie de wallpaper-uri cu rezolutii de 360 x 640 pixeli si-a...

Daca sunteti in cautare de wallpaper-uri originale pentru telefonul dumneavoastra Nokia 5800 XpressMusic, aflati ca puteti descarca peste 500 de variante de pe forumul Dailymobile.

O noua galerie de wallpaper-uri cu rezolutii de 360 x 640 pixeli si-a facut aparitia, de data aceasta cu 170 de teme noi, printre care si cele 4 de mai sus. Pentru a descarca un astfel de fundal, trebuie sa dati click pe un thumbnail, pentru a ajunge la wallpaper-ul original. Apoi, veti da click dreapta si veti salva fisierul dorit.

Un scroll catre finalul acestei pagini va va permite sa vizualizati cele mai noi wallpaper-uri, care functioneaza atat pe Nokia 5800 XpressMusic, cat si pe alte terminale dotate cu un ecran ce suporta o rezolutie de 640 x 360 pixeli.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×