Vodafone continua sa faca spam, in ciuda amenzii primite!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.301 ori
<b>Vodafone continua sa faca spam, in ciuda amenzii primite!</b>In ciuda faptului ca operatorul Vodafone Romania a primit o amenda de 7000 de lei saptamana trecuta pentru spam, compania continua sa trimita mesaje nesolicitate, cum este cel pe care l-am primit chiar noi ieri si pe care il puteti citi mai jos. &nbsp;...

In ciuda faptului ca operatorul Vodafone Romania a primit o amenda de 7000 de lei saptamana trecuta pentru spam, compania continua sa trimita mesaje nesolicitate, cum este cel pe care l-am primit chiar noi ieri si pe care il puteti citi mai jos.


"Stire confidentiala: Vodafone da 20.000 Euro in fiecare duminica si zilnic 1 an de minute gratuite! Ca sa castigi, trimite DA la 200 ACUM! 1 Euro/SMS TVA incl."
  Amenda a fost data in urma cu o saptamana de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, dar se pare ca asta nu-i impiedica pe cei de la Vodafone sa persiste in spamming.

Daca ati mai primit mesaje de acest gen, nu ezitati sa ne anuntati, sau sa ii informati pe cei de la Autoritatea mentionata mai sus, printr-o plangere, dar doar in cazul in care v-ati exprimat dorinta de a nu primi astfel de mesaje, la incheierea contractului cu Vodafone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×